orgji

Piktura me orgji në muret e Pompeit të lashtë (Video, Foto)

Postuar në 08 Dhjetor, 2016 22:10

Në periudhën e krishterimit të hershëm dhe në Mesjetë, çdo fatkeqësi e madhe natyrore i atribuohej zemërimit të Perëndisë. Por sot të gjithë e dimë se Pompei i lashtë nuk u shkatërrua nga zemërimi i ndonjë perëndie. I u varros nën lavën e vullkanik që shpërtheu duke shkaktuar një nga tragjeditë më të mëdha në historinë njerëzore. Megjithatë, gërmimet e fundit arkeologjike kanë zbuluar ... prova, të cilat në fakt mund të shkaktojnë zemërimin e Perëndisë .... Më konkretisht, ata gjetën në dhomat e mureve të një ndërtese të Pompeit të lashtë piktura me orgji seksuale, të stilit ...

Subscribe to RSS - orgji