Basha: Rama po investon vetëm në bashkitë e majta

Postuar në 24 Qershor, 2016 11:41

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha Kreu i Partisë Demokratike ishte në Kamëz e Paskuqan ku foli për diskriminimin që sipas tij qeveria u bën bashkive të djathta. Basha theksoi se kjo praktike antidemokratike do të marrë fund. “Investimet e qeverisë do shkojnë kudo ku kanë nevojë qytetarët, pasi një qeveri votohet për t’ju shërbyer të gjithëve pa dallime politike”-theksoi Basha. Kreu i Bashkisë Kamëz, Xhelal Mziu u ankua se nuk ka marrë asnjë fond nga qeveria për investime në bashkinë që drejton. “Kemi dërguar 96 projekte dhe ka dhënë zero lekë. Pra, një persekutim total po i bëhet kësaj bashkie”-theksoi Mziu.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.