Bankat e nivelit të dytë aplikojnë komisione të fshehura për shërbimet. Çfarë bën Banka e Shqipërisë?

Postuar në 06 Maj, 2016 16:46

Bankat e nivelit të dytë shpesh shkelin ligjin duke aplikuar komisione bankare të fshehta për shërbimet që iu ofrojnë klientëve. Ekspertët e bankingut, Edvin Libohova dhe Arjan Kadare në emisionin "Portofol" në "TemA TV" japin sugjerime për qytetarët që të jenë të kujdeshëm kur firmosin kontrata me bankat dhe t’i lexojnë ato me kujdes. Bankat e nivelit të dytë e kanë me ligj të jenë transparente me klientët, por shpesh kjo e drejtë shkelet.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.