Përmbytje dhe breshër në sasi të jashtëzakonshme në Arabinë Saudite(video)

Postuar në 02 Nëntor, 2015 14:37

Breshër dhe përmbytje. Një situatë e paprecdentë meteorologjike ka goditur Arabinë Saudite, i njohur si vend i shkretëriës. Presioni i ulët ka prekur vendin që më 28 tetor bashkë me vende më në veri si Iraku dhe Irani(Lindje-verilindje).

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.