Zbulime të jashtëzakonshme nga një liqen i thatë (foto&video)

Postuar në 29 Gusht, 2015 09:19

Zbulime të jashtëzakonshme nga një liqen i thatë. Në Gjermaninë qendrore, për shkak të të nxehtit e kësaj vere, liqeni Edersee nuk ka pothuajse fare ujë, dhe së bashku me turistët e pakënaqur, ka dhe të tjerë të befasuar, kënaqur aq shumë nga panorama mahnitëse.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.