washington times

Propagandimi i qepur trashë i një konspiracioni kundër socialistëve shqiptarë

Postuar në 25 Gusht, 2018 00:47

Nëse në Shqipëri qeverisin socialistët, atëherë pas çdo gjëje që ndodh për mungesë përgjegjshmërie apo aftësie, ka një shpjegim konspiracionist.

Nëse akuzohet qeveria apo edhe kritikohet, gazetarët janë të paguar, apo fundja gazetarë janë, aq dinë.

Nëse publikohen raporte dhe fakte, ato mbulohen me heshtje derisa për to të prononcohet PD-ja dhe sidomos Berisha, që mandej të fillojë dueli i njohur i akuzave ndaj tij për të shmangur vëmendjen.

Lobimi/Donald Lu, në faqet e Washington Times me etiketën “sorosian”. Akuzohet se po destabilizon Shqipërinë

Postuar në 09 Shkurt, 2017 23:14

Sjellja e ambasadorit amerikan në Tiranë, Donald Lu, në raport me politikën shqiptare është trajtuar sot në një artikul të gazetës së dytë të Washingtonit, Washington Times. Autori L.Todd është kontributor i rregullt në këtë gazetë dhe ai sugjeron për lexuesin amerikan se Lu me qëndrimet e tij po destabilizon Shqipërinë.

Z.Lu është duke destabilizuar Shqipërinë duke përcaktuar fituesit dhe humbësit

Subscribe to RSS - washington times