tifoz i Anglise

Afeksioni anglosakson i qeverisë kap edhe ministrin sportiv Blendi Klosi

Postuar në 08 Dhjetor, 2015 10:29

Që qeveria shqiptare është e afektuar me modelet britanike këtë e provon afërsia e kryeministrit Rama me këshilltarin e tij falas, ish-kryeministrin Tony Blair dhe një sërë qasjesh me sistemet anglosaksone të reformave në arsim apo shëndetësi. Përveç kësaj Alister Cambell sapo ka mbaruar një libër ku ka përfshirë edhe liderin socialist shqiptar Edi Rama. Deri këtu gjithçka mbetet në prirjet e kryeministrit për mënyrën si pëlqen të bëjë politikë dhe të qeverisë vendin.

Subscribe to RSS - tifoz i Anglise