sabotimi

Jo vetëm rusët në zgjedhje - Google në ndihmë të kancelares

Postuar në 21 Shtator, 2017 10:42

Një tjetër botë po depërton realitetin politik dhe social e cila do të mund të rroket mirë në një të ardhme. Akuzat për ndëryrje apo përzierje të rusëve në zgjedhjet amerikane, janë në thelb një skemë konvencionale, pse jo klasike e duelit politik mes dy vendeve antagoniste. Por në zgjedhjet gjermane, akuza po shkon drejt Google, motori i kërkimit kryesor në botën e internetit.

Profesorja e Republikës së Re gjen armiqtë dhe sabotatorët e fitores së Lulzim Bashës

Postuar në 30 Qershor, 2017 13:15

Valentina Duka, që mban edhe një titull profesori në lëmë të historisë shfaqet sot në një intervistë për gazetën “Panorama” për të kontribuuar me një “analizë” të shkaqeve të humbjes së PD-së në zgjedhje. Së pari kujtojmë se zonja deklaroi se pranoi kandidimin pas garancisë së do të ishte e para në listën e Korçës, diçka që e bën performimin e saj politik një dhuratë nga lart.

Subscribe to RSS - sabotimi