premtimet

Qeveria vuan për të mbajtur premtimet, nis shpërndarja e çertifikatave të tokës

Postuar në 03 Prill, 2016 11:56

Dhënia e çertifikatës për tokën bujqësore ishte një nga premtimet afatshpejta të ish-opozitës socialiste, por u deshën afërsisht 3 vjet për të nisur shpërndarja e çertifikatave të para. Nga Novosela kryeministri tregoi edhe sakrificën që bëri qeveri lër ta përmbushur këtë premtim. “Koha që nga dita që kemi marrë këtë zotim është 2 vjet e gjysmë, por, nëse do t’i kërkoja Drejtorit të Përgjithshëm të hipotekës të tregonte gjithë kalvarin për të përgatitur këtë proces, do duhej të rrinim këtu deri në mbrëmje, pasi situata ​që trashëgua edhe në hipotekë ishte një situatë katastrofike.

Statistikat mbi punësimin në Shqipëri si "dhuratë" e qeverisë për Vitin e Ri?!

Postuar në 29 Dhjetor, 2015 17:48

Koalicioni politik dhe qeveritar i Aleancës për Shqipërinë Europiane (ASE) po shkon drejt fundit të vitit të tretë të bashkëpunimit. Me anë të strategjive dhe premtive elektorale që bënë gjatë zgjedhjeve parlamentare të qershor 2013 arritën të formonin një mazhorancë tepër të fuqishme, e cila u mundësonte dhe u mundëson ende ndërrmarjen e një serie reformash apo vendimesh pa ndonjë lloj pengese politike për zhvillimin e mëtejshëm të vendit.

Subscribe to RSS - premtimet