pagese

Tiranë-Durrës, së shpejti rrugë me pagesë

Postuar në 30 Tetor, 2018 10:54

Autostrada Tiranë Durrës është një nga akset që vitin e ardhshëm pritet të bëhet me pagesë. Ajo është përfshirë në katër kontratat e reja koncensionare në infrastrukturën rrugore dhe aeroportuale. që qeveria pritet të nënshkruajë.

Dy të tjerat janë autostrada Kashar-Rrogozhinë me 84 miliardë financim ose 660 milionë euro, kontrata e koncesionit për aeroportin e Vlorës parashikohet te financohet me PPP me 14 miliardë lek ose rreth 110 milionë euro dhe Aeroporti i Kukësit me një vlerë 884 milionë lekë ose rreth 5 milionë euro.

Vrasës me pagesë për të eleminuar disidentët

Postuar në 25 Dhjetor, 2017 17:18

Informacione se vrasës me pagesë nga Turqia synojnë të godasin akademikë turq, gazetarë dhe shkrimtarë në Gjermani, të cilët janë larguar nga vendi gjatë qeverisjes së  Partisë  së Rexhep Taip Erdogan) kanë trazuar politikën e brendshme në Turqi. Paralajmërimin e dha gjatë një konference shtypi në parlamentin turk, deputeti filokurd me origjinë armene Garo Pailan.

IFC: Tarifa për Rrrugën e Kombit reflekton kostot e mirëmbajtjes

Postuar në 30 Korrik, 2016 09:53

Korporata Financiare Ndërkombëtare, IFC ka dhënë sqarimin e saj për debatin e lindur në lidhje me koncesionin e Autostradës Milot-Morinë. Sipas saj, tarifa e parashikuar reflekton kostot e mirëmbajtjes së rrugës, nivelin e jetesës së popullsisë dhe është më e ulët se mesataret e rajonit.

Testim dhe trajnim me pagesë për ngelësit e administratës

Postuar në 29 Dhjetor, 2015 10:54

Çdo nëpunës civil do t’i nënshtrohet testimit për vlerësimin e njohurive, ndërkohë që në bazë të rezultateve që do arrijë, do të jetë i detyruar të ndjekë trajnimet për njohuri të reja”. Gjithçka përcaktohet në një Vendim të Këshillit të Ministrave, i cili gjithashtu saktëson se pas periudhës së trajnimit parashikohet një testim i dytë, që nëse nuk kalohet me sukses do i kushtojë nëpunësit civil vendin e punës. Sipas VKM-së, çdo nëpunës civil është i detyruar t’i nënshtrohet, periodikisht, testimit paraprak dhe, kur është e nevojshme, procedurës së trajnimit, çdo 4 vjet.

Që fëmijë ushtarë me rrogë për Shtetin Islamik

Postuar në 24 Nëntor, 2015 10:05

250 dollarë për fëmijët rekrutë dhe 3 mijë dollarë për udhëheqësit e tyre. Këto janë pagat që jep Shteti Islamik për të mbajtur lart moralin e luftëtarëve të tij dhe për të ushqyer fanatizmin fetar në emër të xhihadit kundër perëndimit. Ushtarët e ISIS nuk kanë moshë dhe edukimi për të vrarë gjakftohtësisht armiqtë e Allahut nis që në moshë të vogël.
Gazeta gjermane Bild u referohet burimeve qeveritare që thonë se xhihadistët përpiqen të joshin me para të rinj nga Siria dhe Iraku për të luftuar në radhët e tyre edhe me koston e vdekjes për xhihad.

Rikthehet ideja e parkimit me pagesë. Si fillim pajisen me kartë rezidentët për parkim të sigururuar në një orar të caktuar

Postuar në 10 Tetor, 2015 15:47

 

Rikthehet ideja e parkimit me pagesë. Si fillim pajisen me kartë rezidentët për parkim të sigururuar në një orar të caktuar

FSHF “merr masa” që ndeshja e superkupës sonë të mos shihet falas. Akuza e RTSH-së

Postuar në 12 Gusht, 2015 18:54

Një lëmsh si plot herë të tjera, me transmetimin e ndeshjeve shqiptare. Rradhën e ka ndeshja e Superkupës, Skënderbeu-Laçi, e cila do të luhet sonte në 20:00 në "Qemal Stafa", por nuk do të transmetohet falas nga Televizioni Shqiptar, RTSH. Vetë RTSH-ja ka akuzuar Federatën e Futbollit se kjo e fundit ende nuk ka shpallur fituesin që ka të drejtën për të transmetuar ndeshjen.

Subscribe to RSS - pagese