joker

Fotolajm/"Joker" proteston në Paris kundër Macron

Postuar në 30 Janar, 2020 16:11

Protesta e zjarrëfikësve francezë ka shpalosur edhe elementë të rinj dekorativë dhe simbolikë. 

Joker arrin 1 miliardë dollarë pa Kinën

Postuar në 16 Nëntor, 2019 19:59

Filmi “Joker” që paraqet historinë e armikut kryesr të Batman, po 8 afrohet rekordeve të shikueshmërisë duke akumuluar deri më 15 nëntor 999.100 000 dollarë. 

Kjo vlerë nuk përfshin ende Kinën që përfaqëson një pjesë thelbësore të tregut kinematografik të Hollyëood duke dhënë sinjale se Joker ka për të qenë filmi më i parë brenda vitit që vjen. 

“Joker” është një film që kufizon audidencën deri në 17 vjeç për shkak të skenave të dhunshme dhe ky është një fakt që ia shton vlerën shifrës së arritur pasi një pjesë e shikuesve nuk kanë mundur ta shohin në kinema. 

Subscribe to RSS - joker