Joker arrin 1 miliardë dollarë pa Kinën

Postuar në 16 Nëntor, 2019 19:59

Filmi “Joker” që paraqet historinë e armikut kryesr të Batman, po 8 afrohet rekordeve të shikueshmërisë duke akumuluar deri më 15 nëntor 999.100 000 dollarë. 

Kjo vlerë nuk përfshin ende Kinën që përfaqëson një pjesë thelbësore të tregut kinematografik të Hollyëood duke dhënë sinjale se Joker ka për të qenë filmi më i parë brenda vitit që vjen. 

“Joker” është një film që kufizon audidencën deri në 17 vjeç për shkak të skenave të dhunshme dhe ky është një fakt që ia shton vlerën shifrës së arritur pasi një pjesë e shikuesve nuk kanë mundur ta shohin në kinema. 

“Joker” ka si aktor kryesor Joaquin Phoenix dhe me shifrat e deritanishme renditet i shtati për të ardhurat për vitin 2019 pas filmave të tillë si “Avengers: Endgame” dhe “Lion king”. 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.