Fotolajm/"Joker" proteston në Paris kundër Macron

Postuar në 30 Janar, 2020 16:11

Protesta e zjarrëfikësve francezë ka shpalosur edhe elementë të rinj dekorativë dhe simbolikë. 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.