hand

Ministri i ri i Jashtëm ka cenuar besueshmërinë e Shqipërisë. Kritika e parë publike për eksperimentin “Cakaj”

Postuar në 07 Gusht, 2019 21:01

Kritikat për mënyrën sesi qeveriset në Shqipëri dhe sesi ushtrohet pushteti politik vijnë së fundmi edhe nga ShBA. Përtej faktit se kriza politike dhe korrupsioni artikulohen si pjesë e pushtetit, kësaj radhe në vëmendje vjen besueshmëria e Shqipërisë për partnerët e vet dhe në raport me angazhimet që ka marrë.

Robert Hand: Ku e shoh problemin e vërtetë me Shqipërinë

Postuar në 06 Dhjetor, 2015 09:13

Në një intervistë për Zërin e Amerikës, Këshilltari politik i Komisionit të Helsinkit, Robert Hand i cili ishte një nga organizatorët e vizitës së parë të delegacionit të senatorëve amerikanë që vizituan Shqipërinë në vitin 1990 thotë se megjithë përparimin e shënuar, Shqipëria duhet të kishte ecur përpara me ritme më të shpejta.

SHBA: Ta detyrojmë qeverinë shqiptare të bëhet më e përgjegjshme. Nuk duhet të ketë në listat e saj partiake trafikantë

Postuar në 04 Nëntor, 2015 23:02

Analisti me përvojë i politikës së Shqipërisë, Robert Hand u bën thirrje partive politike të arrijnë kompromis për reformën në drejtësi për të mirën e vendit.

Subscribe to RSS - hand