gjyqtarja

Kalon vetting-un gjyqtarja e Tiranës

Postuar në 14 Maj, 2018 10:22

Manjola Xhaxho, gjyqtare në Gjykatën e  Tiranës ka kaluar Vetting-un. Ajo është konfirmuar në detyrë nga Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, i cili ka vlerësuar se gjyqtarja nuk ka probleme me integritetin e figurës dhe deklaratën e pasurisë.

Per gjyqtaren ka vetëm dy ankesa, por në asnjërën prej tyre nuk ka patur shkelje ligjore si dhe nuk ka ësnjë masë disiplinore. Xhaxho është gjyqtarë në Gjykatën e Tiranës dhe gjithashtu kandidate për Këshillin e Lartë Gjyqësor dhe u be pjesë e listës prioritare për të kaluar në sitën e vettingut.

Orë të vështira për LSI-në, Haxhinasto ndjek gjyqin e vartësve

Postuar në 04 Shkurt, 2018 12:48

Dalja përpara Gjykatës për t'u njohur me masën e sigurisë e ish-zyrtarëve të LSI-së, të arrestuar pak ditë më parë për shpërdorime në projektet e rrugëve u shoqërua me tension. Në seancë ishte i pranishëm edhe ish-ministri i Translorteve, Edmond Haxhinasto, 

Reagimi i gjyqtares Mataj

Postuar në 27 Gusht, 2017 12:52

​Para disa ditësh ResPublica riprodhoi një shkrim të "shqiptarja.com" për gjyqtarët që deklarojnë pasuri si dhurata. Gjyqatarja Rezarta Mataj ka reaguar përmes një emaili që po e botojmë të plotë. 

 

Subscribe to RSS - gjyqtarja