Frojdi

Frojdi, i fiksuar pas seksit dhe i varur nga kokaina

Postuar në 04 Nëntor, 2017 11:54

Zberthimin e plotë të "babait" të psikoanalizës së Sigmund Frojd ka tentuar studiuesi amerikan, Frederick Krous në librin e tij, "Frojd: Krijimi i një iluzioni".

Krous, në librin e tij me 746 faqe e portretizon me detaje Frojdin si një "tregtar emocionesh".  Frojdi  ka pranuar se shumica e klientëve të tij kanë qenë në trajtim dhe se ai i shikonte ata si mostra laboratorike.

Subscribe to RSS - Frojdi