biznesi amerikan

Zv.ambasadori amerikan, Muniz: Kinezët bëjnë mirë që vijnë në Shqipëri, por qeveria duhet të shohë pse po ikin kompanitë amerikane

Postuar në 04 Maj, 2016 10:55

Apeli i shoqatave apo binzesmenëve të huaj në Shqipëri, rreth klimës ekonomike po rezulton me pasoja në nivel politik. Ka disa javë që kreu i Dhomës Amerikane të Tregëtisë në Tiranë ka shprehur disa shqetësime për klimën e biznesit, politikën fiskale dhe korrupsionin. Sipas tij nuk dihet pse qeveria shqiptare shmangu ardhjen e një miliarderi amerikan në Tiranë kur nga ana tjetër kërkon investime të huaja. Këtyre zërave sot iu është shtuar edhe një zë politik: Zëvendësambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Tiranë, David Muniz.

Subscribe to RSS - biznesi amerikan