Erdogan: Kemi zbuluar zonë gazi 320 miliardë m3 në Detin e Zi

Postuar në 21 Gusht, 2020 15:28

Presidenti turk, Reccep Tayyip Erdogan ka njoftuar së fundmi se anijet kërkuese turke kanë zbuluar një fushë gazi në Detin e Zi që ka kapciatet 320 miliardë metara kub.

Turqia ka zbuluar zonën më të madhe gazmbajtëse në historinë e saj në Detin e Zi

është shprehur ai.

Erdogan ka përsëritur se kërkimet në zonën pranë Qipros do të vazhdojnë dhe se askush nuk mund ta ndalojë Turqinë nga e drejta e saj për shfrytëzimin e burimeve natyrore.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.