ArTurbina është një Pocaqi

Postuar në 21 Maj, 2020 12:54

Në vitin 2018, kryeministri Edi Rama teksa inauguronte teatrin e ri ArTurbina, do të shprehej ndër të tjera:

 

Pra një skenë të cilën do ia kishte zili edhe Parisi. 

Dje, një nga aktorët e Teatrit, Artan Imami, i pozicionuar qartë për prishjen e godinës së Teatrit Kombëtar në debat e sipër në një diskutim në studio deklaroi se: 

Pra godina të cilën duhet ta ketë zili Parisi, është një pocaqi, kurse godina e tallashit dhe populitit ka akustikë shumë të mirë. Pra godina e ndërtuar si DopoLavoro ka patur studim të mirëfilltë, teksa një objekt i vitit 2018, përtej dukjes është Pocaqi. Të shohim teatrin e ri. 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.