Foto/Mos po teprohet me ndërtimin në Tiranë?

Postuar në 11 Janar, 2020 00:28

Fotoja tregon ndërtimet poshtë digës së Liqenit Artificial në Tiranë. Bashkia dhe qeveria patjetër i kanë parasysh ligjet dhe kanë vizion zhvillimi, por pyetja që kemi është: Mos po teprohet me ndërtimin? Të paktën në disa zona...

Comments

Submitted by Albi_I (not verified) on

Po teprohet kudo, ne cdo cep dhe skute te qytetit.

Aty ku duket se nuk po teprohet jane ndertimet e komunizmit dhe mungesa e infrastruktures qe i ndalon.

Submitted by Anonymous (not verified) on

E mira do ishte te thuhej edhe ana tjeter e medaljes.Lejen per keto ndertime, kush e ka dhene?

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.