Çnjerëzor dhe i korruptuar(video)

Postuar në 22 Janar, 2019 01:51

Ish-ministri socialist i Financave Arben Malaj ka bërë disa komente për sjelljen e Bashkisë së Tiranës nën Erjon Veliajn, duke u përqendruar te arroganca dhe korrupsioni. Më poshtë pjesë nga intervista dhënë për Ilir Babaramon: 

 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.