Rama shpall “bashkimin europian” me Kosovën (Video)

Postuar në 27 Shtator, 2017 12:19

Kryeministri Rama priti këtë të mërkurë një delegacion të qeverisë së Kosovës të kryesuar nga kryeministri Ramush Haradinaj.

Në konferencën për shtyp Rama theksoi se nis një etapë e re në marrëdhëniet mes dy vendeve që do të konkretizohet me lehtësimin e kalimit në kufi, bashkimin doganor dhe atë konsullor sipas një modeli të vendeve të Bashkimit Europian.

Dy qeveritë vendosën  të mbajnë një mbledhje të përbashkët më 27 nëntor në Korçë dhe të kordinojnë punën për vitin e përbashkët të Skënderbeut.

RAMA KONFERENCA ME HARADINAJ

Comments

Submitted by xheti,KS (not verified) on

Pasi e beri ne Elbasan,do bejne edhe me Kosoven.Qe mos te vonohen bandat.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.