Mbreti saudit Salman urdhëron arrestimin e princit Saud bin Abdulaziz bin Musaed bin Saud bin Abdulaziz Al Saud për ushtrim dhune

Postuar në 21 Korrik, 2017 10:13

Një video që ka qarkulluar në internet ku shfaqet princi duke dhunuar njerëz ka tërbuar mbretin Salman që urdhëroi arrestimin dhe dëgjjimin e dëshmive. Vendimi do të merret bazuar mbi ligjet e Sheriatit.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.