Po patët probleme në dogana telefononi drejtoreshën

Postuar në 26 Janar, 2017 15:18

Aplikimi i çmimit të referencave, bllokimi në pikat doganore, dhe kërkesa për zhdoganim në doganat lokale kanë qënë shqetësimet kryesore që anëtarët e Dhomës Amerikane të Tregtisë, i kanë prezantuar Drejtoreshës së Përgjithshme të Doganave. Biznesi ka komunikuar me drejtoren Belinda Ikonomi për ngërçet që hasin, siç është rasti i bllokimit në dogana të mallarave. Ikonomi deklaroi prerë se nuk mund të ketë bllokim pa vendim gjykate, nëse ndodh kjo Drejtoresha i kërkoi subjektit ta telefonojnë.

"TemaTv"

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.