Pamje nga fundi i epokës otomane në...Por cili qytet është?

Postuar në 29 Mars, 2016 16:26

Qyteti i vjetër ndodhet brenda murit të ndërtuar nga Sulejmani i Madhërishëm, pasi osmanët e morën qytetin më 1517. Fotot i përkasin fundit të epokës otomane e cila u mbyll në vitin 1917. Sot shohim pamjet që na janë shumë familjare me pamet e qyteteve shqiptare të të njëjtës periudhë. Emri i qytetit: Jeruzalem. 

http://mashable.com/2016/03/29/ottoman-jerusalem/#XobnwKdUqkq9

Comments

Submitted by Paul Tedeschini (not verified) on

Pergezoj redaksine per publikimin e ketyne fotografinave historike te rradha dhe shume interesante.

Simbas mendimit tim ky qytet asht JERUZALEMI.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.