Hipokrizia e një bote në solidaritet nga frika

Postuar në 14 Nëntor, 2015 13:58

BBC-ja njofton se disa prej godinave më të famshme në botë janë ndriçuar me ngjyrat e flamurit francez në shenjë solidariteti pas sulmeve në Paris. Sulmet janë një akt barbar dhe që duhet dënuar me ashpërsinë më të madhe, por ndërkohë që Siria dhe Iraku kanë parë llahtarën e përditshme të ardhur nga doktrina e “eksportimit të demokracisë”, asnjë shenjë solidariteti nuk është dukur në Europën që sot qan Parisin.

Buildings lit in solidarity with France

Following the #ParisAttacks some of the world's most famous buildings are illuminated in the French tricolour in a gesture of solidarity

Posted by BBC News on Saturday, November 14, 2015

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.