Prokuroria kërkon nga Kuvendi i Shqipërisë heqjen e imunitetit për Armando Prengën

Postuar në 06 Shtator, 2015 11:16

Armando Prenga duket se po shkon drejt arrestimit nga prokuroria. Kjo e fundit i ëhstë drejtuar Kuvendit të Shqipërisë, dje në darkë, me një kërkesë zyrtare përmes së cilës kërkohet miratimi i arrestit në flagrancë dhe heqja e imunitetit parlamentar për shkak të tri akuzave të ngritura. Prokuroria ka zbatuat kështu afatet ligjore të parashikuara, duke bërë të qartë se Prenga po shkon drejt marrjes si i pandehur. Ka tri akuza që rëndojnë mbi deputetin socialist të përfshirë në ngjarjen e Patokut, ku ai dhe disa të tjerë u konfliktuan me pjesëtarë të familjes Çali.
http://www.balkanweb.com/site/arrestimi-i-armando-prenges-drejt-votimit-...

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.