Një takim i pazakontë me një ish-kandidat për President të ShBA-së

Postuar në 16 Gusht, 2015 00:57

“Boston Globe” publikonte dy ditë më parë një letër të Sarah E. Godfrey, e cila rrëfente një histori të pazakontë. Historinë e një takimi në stacionin e trenit, ku një i moshuar, mblodhte mbeturinat dhe i hidhte në kosh, rrugës duke shkuar për në punë. Godfrey, bën një përshkrim të takimit dhe nënvizon sesi burri i vjetër shprehet i irrituar për papastërtitë në këtë vend të Bostonit. “I thashë të sigurohej se do të lante duart kur të shkonte në punë. “Kështu më thotë edhe gruaja”, tha ai”, shkruan Godfrey. Në fund të bisedës, autorja merr vesh se burri plak ishte Micahel Dukakis, ish-Guevrantor i shtetit të Massachusetts për 12 vjet. Dukakis ka qenë edhe kandidat për President të ShBA-ve, nominuaf nga demokratët, më 1988, përballë Geroge H.W. Bush.

https://www.bostonglobe.com/opinion/letters/2015/08/13/nothing-unusual-j...

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.