wolf messing

Historia e pazakontë e një njeriu të pazakontë si Wolf Messing

Postuar në 20 Gusht, 2020 14:35

Ngjarjet e mëdha historike kanë edhe një dimension historik iracional. Të rrëfyera si anomali e pushteteve të caktuara dhe e papërfshirë si faktor ndikues në vendime. Rasputini p.sh ëstë trajtuar me ngjyra të ndryshme, si një lloj Jocker i fillim shekullit të 20-të, por ai u gjend për konicidencë tragjike ndoshta në oborrin e carit të fundit të Rusisë. Një car që pësoi një fat tragjik personal dhe familjar dhe që doli nga skena për t’i hapur rrugë atij që është quajtur si eksperimenti më i paprecedent social në histori.

Subscribe to RSS - wolf messing