stoku i banesave

Blerja e stokut të banesave për të pastrehët e tërmetit është e domosdoshme

Postuar në 01 Mars, 2020 14:48

 

Adashi im, “anglishtfolësi” i financave deklaroi gjithë pompë përpara publikut Vendimin zyrtar të Qeverisë se për të pastrehët e tërmetit që po vuajnë dimrin përjashta dimrin dhe kanë humbur gjithçka nuk do të blihen. Të gjithë e dimë se në qytetet kryesore me dëmtimet të banesave janë Tirana e Durrësi ku për fat ka një stok të konsiderueshëm banesash të pashitura, i cili me mjaft gjasë do të shtohet për shkak të emigrimit në rritje dhe ndërtimeve që priten të kryhen në këto vite.

Subscribe to RSS - stoku i banesave