qeni

Shqiptari(qytetar) dhe Qeni

Postuar në 05 Maj, 2019 00:13

 

Po të kafshoi qeni, i zoti do marrë gjobë ose do shkojë në burg. Qeveria ka menduar më në fund të trajtojë ligjërisht një problem që nuk di si ta quash. Emri më i përshtatshëm është: Punë shqiposh. 

I ngordhi qeni, o burra ta bëjmë lajm...prekës*

Postuar në 25 Prill, 2017 10:27

1.Një femre që herë pas here shfaqet nëpër ekrane – ani pse nuk i sjell ndonjë vlerë estetike ose intelektuale shikuesit shqiptar – i paska ngordhur qeni. Na vjen keq. Gjithsesi nuk di sa përbën lajm kjo ndodhi, të cilën një e përditshme e jep në faqe të parë me titull të dukshëm, duke paralajmëruar për fjalët “prekëse” të gruas.

Titujt me cilësorët “prekëse” e “tronditëse” janë aq të përhapur në shtypin tonë sa edhe titujt me “Ja e vërteta për”. Lexuesi i gjen çdo ditë me lopatë.

Varfëri gjuhësore.

Shkreti mendimi.

Kafshë besnike, por edhe e bukur

Postuar në 20 Gusht, 2015 07:31

Nga Rusia ka origjinën edhe Haski, por në këtë vend ka edhe shumë lloje qensh të kryqëzuar. Ja disa më popullorët

Subscribe to RSS - qeni