Mjekes

Me konçesion edhe prodhimi i armëve

Postuar në 08 Nëntor, 2017 10:23

Partneriteti Publik Privat do të shtrihet edhe në sektorin e prodhimit të armëve. Kështu të paktën ka deklaruar ministrja e Mbrojtjes, Olta Xhaçka gjatë diskutimeve të buxhetit në Komisionin e Sigurisë. Sipas saj Uzina e Mjekësit në Elbasan do rikthejë aktivitetin e saj në prodhimin e armëve luftarake përmes partneritetit me privatët. Mësohet gjithashtu se për prodhimin e armëve në Mjekës për NATO-n, ka shprehur interes një firmë e njohur italiane e specializuar në prodhimin e armëve dhe municioneve luftarake, por ministrja nuk ka specifikuar emrin e kompanisë.

Subscribe to RSS - Mjekes