lidhje

Një hap larg lidhjes së kompjuterit me trurin e njeriut

Postuar në 16 Shtator, 2018 17:04

Elon Musk mund të ketë folur disa herë rreth planeve të tij për të ndërtuar një bateri makinash që mund të furnizojë me energji të gjithë shtëpinë, por ai është gjithashtu një lider në inovacionin teknologjik.

Tani që shkenca evoluon në një shkallë të tillë, edhe fantazitë tona më të pabesueshme mund të bëhen realitet. Njërën prej këtyre fantazive duket se dëshiron të bëjë realitet sipërmarrësi i suksesshëm dhe vizionar Elon Musk, i cili po përgatitet për të krijuar një produkt inovativ, ku truri i njeriut mund të jetë i lidhur me kompjuterin.

Shkelja e laicitetit në Televizionin Publik Shqiptar

Postuar në 27 Mars, 2016 16:47

Do të doja t'ju bëja me dije për një shqetësim timin në lidhje me shkeljen e laicitetit nga TVSh. Kjo media publike e mbajtur me taksat tona trasmeton çdo javë emisionin: "LIDHJE DIREKTE NGA VATIKANI". Nëse TVSH dëshiron t'u ofrojë shqiptarëve një mbulim të të trija feve zyrtare në Shqipëri, atëherë duhet të shihnim edhe predikime të drejtpërdrejta nga Patrikana e Kostandinopojës apo nga Meka. TVSH supozohet të jetë televizion laik, një hapësirë laike për të gjithë ne pa dallim feje, por Kjo që po shohim vepron si një media private.

Baki Goxhaj

 

Elvis Mataj, dëshmitari i mbrojtur i CEZ, vëllai i ish-këshilltarit të Berishës

Postuar në 24 Shtator, 2015 21:57

Elvis Mataj, personi  që ka statusin e dëshmitarit të mbrojtur në çështjen CEZ faktohet që mund të ketë patur lidhje jo vetëm me LSI-në, por edhe me ish-kryeministrin Berisha. Gazeta “Tema” ka zbuluar se Elvis Mataj është vëllai i Endri Matajt, ish-këshilltar i kryeministrit Berisha nga viti 2009 deri në vitin 2012.

Subscribe to RSS - lidhje