lgbti

Etika e të drejtave, LGBTI i imponohet Hollivudit

Postuar në 14 Korrik, 2018 17:43

Skarlet Johansson dha dorëheqjen nga roli kryesor në filmin Rub & Tug, ku ajo luante personazhin e një transgjinori. Presioni i madh nga personat LGBTI në mediat sociale bëri një aktoria e njohur hollivudiane të ndërpresë bashkëpunimin me producentët dhe të tërhiqet nga projekti.

Opinione të ndara mes nxënësve për takimet e komunitetit LGBTI në shkolla

Postuar në 04 Prill, 2018 23:50

Nxënësit e gjimnazeve në kryeqytet janë të ndarë pro dhe kundër, përsa i përket pjesëmarrjes në takimet me përfaqësues të komunitetit LGBTI. Ndërsa, mësuesit nuk bëjnë asnjë koment, po ashtu edhe autoritetet e Ministrisë së Arsimit mbajnë heshtje rreth aksionit të LGBTI në shkolla.

TemaTV

Planeve kombëtare u shtohet edhe ai për LGBTI

Postuar në 21 Tetor, 2016 19:14

Ministri i Mirëqëniës Sociale dhe Rinisi Blendi Klosi mori pjesë në lancimin e Planit Kombëtar të LGBTI në Shqipëri.mAi theksoi gjatë fjalës së tij se ky plan lufton diskriminimin dhe garanton të drejta të barabarta(TemaTv).

Subscribe to RSS - lgbti