Opinione të ndara mes nxënësve për takimet e komunitetit LGBTI në shkolla

Postuar në 04 Prill, 2018 23:50

Nxënësit e gjimnazeve në kryeqytet janë të ndarë pro dhe kundër, përsa i përket pjesëmarrjes në takimet me përfaqësues të komunitetit LGBTI. Ndërsa, mësuesit nuk bëjnë asnjë koment, po ashtu edhe autoritetet e Ministrisë së Arsimit mbajnë heshtje rreth aksionit të LGBTI në shkolla.

TemaTV

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.