konspiracioni

Bindja "e përhapur" se po zëvendësohemi me sirianë

Postuar në 25 Korrik, 2020 14:53

Pandemia ka vënë në lëvizje një zinxhir teorish konspirative që herët apo vonë, nëse situata nuk menaxhohet si duhet, do të prodhojë pasoja politike së paku. Shqipëria nuk përjashtohet nga kjo valë globale teksa një kategori njerëzish adoptojnë interpretime të ndryshme në internet për të shpjeguar dyshimet e veta. Sëmundja është reale, atë e prekim dhe shohim te njerëz të afërt që nuk ka sesi të jenë të gjithë pjesë e një loje aktoriale masive. Kush i rekrutoi të gjithë këta xhanëm pa rënë në sy?

Pandemia dhe demokracia: disa pikëpyetje

Postuar në 20 Qershor, 2020 12:37

 

“Unë i di të gjitha në çdo rast”

Postuar në 09 Tetor, 2018 18:31

Vetë njoftoi lajme të reja për konspiracionin Babale dhe ashtu siç pritej Prokuroria u tregua e gatshme të servirë mediave materiale nga dosja hetimore e Audipërgjimit në ditën që kishte parashikuar kryeministri.

Propagandimi i qepur trashë i një konspiracioni kundër socialistëve shqiptarë

Postuar në 25 Gusht, 2018 00:47

Nëse në Shqipëri qeverisin socialistët, atëherë pas çdo gjëje që ndodh për mungesë përgjegjshmërie apo aftësie, ka një shpjegim konspiracionist.

Nëse akuzohet qeveria apo edhe kritikohet, gazetarët janë të paguar, apo fundja gazetarë janë, aq dinë.

Nëse publikohen raporte dhe fakte, ato mbulohen me heshtje derisa për to të prononcohet PD-ja dhe sidomos Berisha, që mandej të fillojë dueli i njohur i akuzave ndaj tij për të shmangur vëmendjen.

Subscribe to RSS - konspiracioni