koco tashko

Histori/Kontributi i Koço Tashkos në përpilimin e një koncepti të politikës së aleancave gjatë LANÇL*

Postuar në 09 Dhjetor, 2019 16:39

 

Intervista/Koço Tashko dhe Koço Kokëdhima – Enver Hoxha dhe Edi Rama

Postuar në 13 Shtator, 2015 23:29

Zoti Kokëdhima, kryeministri ka deklaruar sot se hyrja e tij në politikë ishte pak a shumë “fati i njeriut të gabuar në vendin dhe kohën e duhur”. Ju ndani të njëjtën pikëpamje?

Edi është artist dhe ashtu do dëgjuar shpesh. Por unë mendoj se Edi i duhet Shqipërisë.

Po thoni që Fatos Nano ka bërë zgjedhjen e duhur kur e solli nga Franca, edhe pse Ylli Bufi kundërshtonte?

Fatosi ishte tapë në Francë. Le ça thotë ai.

D.m.th Edi është zbulimi juaj?

Subscribe to RSS - koco tashko