Kim

Kazan!

Postuar në 23 Prill, 2021 23:48

Presidenti i Republikës Ilir Meta ka deklaruar ndër të tjera sot në një intervistë për syri.net se:

Asgjë e mirë nuk del nga këto takime

Postuar në 19 Maj, 2020 19:12

Ambasada e ShBA në Tiranë shpërndan sot këtë njoftim në Facebook:

Vdekja e Kim Wall, ekzaminim psiqik për miliarderin danez

Postuar në 06 Shtator, 2017 10:43

Peter Madsen, shpikësi danez dhe pronari i nëndetëses ku u pa për herë të fundit gazetarja suedeze Kim Wall do t'i nënshtrohet një ekzaminimi psiqik pas dëshmive kontradiktore për vdekjen e 30 vjeçares. Nëse shpallet fajtor, miliardëri danez mund të dënohet nga 5 vjet deri në burgim të përjetshëm.  Para shpalljes së vendimit Gjykata ka kërkuar që 46 vjeçari t'i nënshtrohet testeve psikiatrike.

Subscribe to RSS - Kim