kamboxhia

Video/Brutaliteti në thertoret e Kamboxhias

Postuar në 12 Qershor, 2019 16:21

Një video e filmuar fshehurazi nga Moving Animals tregon kushtet dhe brutalitetin në një thertore derrash në Kamboxhia. Rreth 600 kafshë theren çdo ditë në një mënyrë që të lë pa fjalë, teksa grupe të rinjsh hyjnë në “stallën” ku ndodhen qindra kafshë dhe godasin me leva në kokë e mandej presin fytin e kafshës.

Boksierët e vegjël kamboxhianë

Postuar në 26 Gusht, 2016 15:56

Kun Khmer është një luftim tradicional kamboxhian që shihet si një rrugëdalje për t’i ikur edhe varfërisë. Fëmijë të moshës 6-12 vjeç marrin 7 ose 10 dollarë për çdo fitore dhe nëse ecin mirë mundet që një palestër t’i financojë. Fotografitë janë realizuar nga Hannah Reyes Morales që ka qëndruar dy vjet në Kamboxhia, në një mjedis ku hasen fëmijë që ndajnë fëmijërinë me boksin. 

http://www.theatlantic.com/photo/2016/08/Cambodias-Child-Boxers/495083/

Subscribe to RSS - kamboxhia