Boksierët e vegjël kamboxhianë

Postuar në 26 Gusht, 2016 15:56

Kun Khmer është një luftim tradicional kamboxhian që shihet si një rrugëdalje për t’i ikur edhe varfërisë. Fëmijë të moshës 6-12 vjeç marrin 7 ose 10 dollarë për çdo fitore dhe nëse ecin mirë mundet që një palestër t’i financojë. Fotografitë janë realizuar nga Hannah Reyes Morales që ka qëndruar dy vjet në Kamboxhia, në një mjedis ku hasen fëmijë që ndajnë fëmijërinë me boksin. 

http://www.theatlantic.com/photo/2016/08/Cambodias-Child-Boxers/495083/

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.