fitussi

Rekomandimi i KE-së/Pozitiv, pozitiv me kushte apo negativ? Fitusi: “Lufta kundër drogës, jo “avash – avash””

Postuar në 04 Nëntor, 2016 17:03

Shqipëria pret për disa ditë një vendim nga Komisioni Europian për hapjen e negociatave për anëtarësimin në Bashkimin Europian. Nuk ka ende një perceptim të qartë se cili do të jetë rekomandimi, ndërkohë që është e qartë se lufta ndaj drogës, krimit të organizuar dhe korrupsionit, do të peshojnë shumë. Kjo bëhet e qartë edhe nga një koment i ambasadorit francez në Shqipëri, Bernard Fitusi, i cili në një pronocim për “Vizion Plus” thotë se duhen hapa më të shpejtë.

Subscribe to RSS - fitussi