deputeti socialist

Një tjetër socialist para barrës së provës

Postuar në 26 Mars, 2018 12:56

Akuzat ndaj Deputeti socialist, Alket Hyseni për tjetërsimin e 11 mijë m2 toke në Dhërmi duket se kanë prishur nerva në grupin socialist. Burime raportuan se në mbledhjen e radhës, kryetari i Partisë i ka kërkuar deputeti Hyseni, të dalë të ta sqarojë këtë cështje publikisht, ndërsa nuk dihet nëse vetë Partia Socialiste dhe kryetari i saj janë të sqaruar për këtë çështje.

Subscribe to RSS - deputeti socialist