dehgan

Një njeri i Gardës Revolucionare për President të Iranit

Postuar në 13 Dhjetor, 2020 19:23

Dr. Ardavan Khoshnood, një studies i politikës dhe kriminolog në universitetin e Lund, shkruan në një opinion publikuar në qendrën studimore, “Begin Sadat” se në krye të Iranit me gjasë mund të vijë Hossein Dehgan.

Subscribe to RSS - dehgan