centrali berthamor i lundrueshem

Kinë, nis ndërtimi i centralit të parë të lundrueshëm bërthamor

Postuar në 08 Nëntor, 2016 12:25

Kina ka zyrtarizuar ndërtimin e impiantit të parë bërthamor të lundrueshëm. Ai do të realizohet nga Korporata Kombëtare Bërthamore Kineze dhe do të jetë i pajisur me një reactor ACPR505. Projekti kushton 461 milionë dollar dhe do të vihet në punë në vitin 2019. 

Subscribe to RSS - centrali berthamor i lundrueshem