Bill

Bill Gates: Edhe robotët të paguajnë taksa

Postuar në 21 Shkurt, 2017 10:35

Robotët dhe automatizimi janë duke u bërë gjithmonë e më shumë pjesë e jetës së njerëzve dhe kjo ka filluar të reflektohet edhe në integrimin e tyre normal në jetën e përditshme. Nga ky diskutim nuk mund të mungojë një nga pionierë e teknologjisë, bashkëthemeluesi i Microsoft Bill Gates, i cili propozon për aplikimin e taksave për robotët që zëvendësojnë njerëzit në zonat e punës.

Edhe Billi në telashe, FBI publikon faljet e dyshimta në ditët e fundit si president. I dha lirinë një donatori të Fondacionit Clinton

Postuar në 02 Nëntor, 2016 10:10

Gjashtë ditë para zgjedhjeve presidenciale dhe kur FBI  riktheu me jo pak kërcitje çështjen e hetimit të postës elektronike të Hillary Clinton,  agjencia amerikane e inteligjences dhe hetimit publikoi një hetim të vjetër për Bill Clinton. Hetimi ka të bëjë me faljen presidenciale nga Bill Klinon të një të arrestuari për evazion, gruaja e të cilit kishte bërë donacione bujare për Fondacionin Clinton.

Subscribe to RSS - Bill