“Çmendet” Adresari, ndryshon vetë gjendjen civile

Postuar në 18 Shtator, 2020 16:57

Shumë qytetarë janë përballur me një surprizë aspak të këndshme kur janë paraqitur te njësia administrative për të marrë certifikatë. Punonjësit u kanë komunikuar se ata nuk rezultojnë më banorë të lagjes, por të zonave të tjera.

Për Tvt përfaqësues të gjendjes civile thotë se sistemi ua ka ndryshuar automatikisht adresën nga një qytet në tjetrin.

Comments

Submitted by Anonymous (not verified) on

Paguajini ne menyre te drejte gazetaret qe te kene mundesine te jene dhe prezentabel kur dalin para kameras. Stop nenpagimit. Duket sikur eshte marre nga kafja e lagjes e i eshte dhene nje mikrofon ne dore.

Submitted by lagjari (not verified) on

Vendosi emer vetes, mos bridh o askush lart e poshte si speata pa bisht. Pastaj edhe pergjigju: sa paguhet ky qe ti e quan te nenpaguar? 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.