1909/Videoanimacion për mënyrën sesi "fluturojnë" merimangat

Postuar në 08 Shkurt, 2018 13:48

Video është realizuar nga natyralisti dhe producenti britanik F Percy Smith. AI ka përdorur një model mekanik për ilustrimin e vet. 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.