Ekskluzive: Në raportin konfidencial për Trump ka kontribuar edhe Donald Lu

Postuar në 11 Janar, 2017 21:01

Mësohet se Lu i ka referuar agjencive inteligjente të dhënat e qytetarit dixhital, sipas të cilit Donald Trump ka qenë brun dhe i leu flokët bjond me urdhër të Kremlinit. Lu shton se ka të dhëna se personi i zgjedhur president në ShBA është sozia e Donaldit të vërtetë. Ky fakt e nxjerr në dritë tjetër deklarimin e Edi Ramës se Trump është rrezik për qytetërimin perëndimor. 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.