Fshirja e pagesave, abuzimet me lidhjet e reja në OSHEE

Postuar në 29 Shtator, 2016 16:48

Fshirja e pagesave nga sistemi i OSHEE-së po shndrrohet në praktikën e fundit, ndërsa problematika të rënda shoqërojnë sistemin energjitik në vend. Nga një investigim i thjeshtë i "TemATV" dalin në skenë abuzimet në sistemin qendror energjitik dhe plaga e shoqërisë, që po lëngon nga pamundësia e pagesave.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.