Pamje të rralla të Kinës së dinastisë së fundit Qing

Postuar në 25 Shtator, 2016 22:28

Fotot që paraqiten këtu janë publikuar nga “The Atlantic” dhe kanë për autor Thomas Child. Në vitin 1870, asokohe vetëm 29 vjeç, Child u punësua nga Shërbimi Doganor Detar Perandorak për të t’u dërguar si inxhinier në Pekin. Ai ishte një nga 100 të huajt që jetonin në Kinën e periudhës së fundit të dinastisë Qing dhe për 20 vjet regjistroi rreth 200 fotografi. 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.